فرآیند تهیه چای ما
زندگی و سفر بوته چای از سطح مزرعه تا مرحله دم کشیدن آن به سه عامل مهم بستگی دارد ؛ مشارکت ، مراقبت و مهارت.
هر اندازه سراشيبي كوه تندتر باشد،كيفيت چاي بالاتر است .
كيفيت چاي در راستاي فرآيند رشد به عوامل متفاوتي بستگي دارد كه عبارتند از : نهال بذري ، خاك و آب و هواي منطقه رشد ، مراقبتي كه از آن مي شود و زمان درو.
ما براي چندين دهه با بسياري از مزارع مشاركت كرده ايم تا به كشف عميقي از خصوصيات چاي توليد شده توسط آنان و بينش وسيعي نسبت به روش هاي به كار گرفته شده توسط آنها دست يابيم. تعهد ما به چنين مشاركت نزديكي ، در طول ساليان متمادي باعث شده شرکت چاي احمد در جهت رشد کيفيت محصولات خود سرمايه گذاري کند.