فرایند تهیه چای ما

فرآیند تهیه چای ما

زندگی و سفر بوته چای از سطح مزرعه تا مرحله دم کشیدن آن به سه عامل مهم بستگی دارد ؛ مشارکت ، مراقبت و مهارت.

 هر اندازه سراشيبي كوه تندتر باشد،كيفيت چاي بالاتر است .

كيفيت چاي در راستاي فرآيند رشد به عوامل متفاوتي بستگي دارد كه عبارتند از : نهال بذري ، خاك و آب و هواي منطقه رشد ، مراقبتي كه از آن مي شود و زمان درو.

ما براي چندين دهه با بسياري از مزارع مشاركت كرده ايم تا به كشف عميقي از خصوصيات چاي توليد شده توسط آنان و بينش وسيعي نسبت به روش هاي به كار گرفته شده توسط آنها دست يابيم. تعهد ما به چنين مشاركت نزديكي ، در طول ساليان متمادي باعث شده شرکت چاي احمد در جهت رشد کيفيت محصولات خود سرمايه گذاري کند.


معامله ای مطمئن با اعضای ویژه و دارای نشان! اطلاعات بیشتر

زمینه فعالیت چای احمد

اطلاعات تماس چای احمد

آدرس : دفتر مرکزی: ایران-تهران-تهران-منطقه 6-قائم مقام فراهانی - بالاتر از مطهری - کوچه چهارم - پلاک 3- کدپستي 1586846114

تلفن : 021-42107~0

فکس : 021-88177134

وب سایت : www.ahmadtea.ir


جستجو درمحصولات


شبکه های اجتماعی

ارتباط با ما

موبایل : -

تلفن : 021-42107~0

فکس : 021-88177134

تلفکس : -

وب سایت : www.ahmadtea.ir